Esittely

Olen perroihin hurahtanut ja pienimuotoista kotikasvatusta harrastanut Espoon Tapiolassa asuva kuusikymppinen .Viimeinen pentue syntyi helmikuussa-17 (kuvassa) ja voi olla että se jää kennelini viimeiseksi pentueeksi.

Perheeseemme tuli syksyllä 2003 ensimmäinen koira, espanjanvesikoira Zorrazo Islena Nectar   ” Neppa ” tyttäreni Heidin omistukseen. Nepan kanssa teimme aika paljon virheitä kasvatuksessa ja Neppa ei ehkä ollut sopivin pentu ensimmäiseksi koiraksi mutta silti ,vaikka vaikeuksia oli , ihastuimme rotuun. Kesällä 2006 sain sitten ensimmäisen oman koiran Zorrazo Dulcinean  ”Nean” joka on hyvin mukautuva ja helppo perro ja kun Nean terveystulokset olivat loistavat ja luonne erinomainen aloin kasvattajaksi . Kasvattajakurssin suoritin vasta ensimmäisten pentujen jälkeen ja nyt kyllä suosittelen kaikille kasvattajajiksi aikoville ensin kasvattajakurssia ja sitten vasta pentueita. Nean toinen pentue olikin sitten ns. kasvattajan painajainen mutta siitäkin selvittiin. Olen osallistunut kennelliiton jalostuspäiville ja saanut sieltä paljon uutta tietoa . Toinen oma koirani ”Ninja” (Villa Perla´s Princesa De Nieve) toimii palvelutalossa rapsutuskoirana ja kolmas on viimeisestä pentueesta ”Luru” Dulcemar Aurora Dorada.

Olen Kennelliiton ja Vesikoirat ry:n jäsen ja allekirjoittanut kasvattajasopimuksen ja noudatan kuulumieni liittojen ja yhdisten sääntöjä.